Ramiz Lladrovci e Sejdi Hoxha bëhën bashkë, të gatshëm për zgjedhje!

Raportet mes kryetarit të Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe kyetarit të degës së PDK-së në Drenas dhe deputetit Sejdi Hoxha, janë përmirësuar.

Hoxha ka postuar një status në FB ku i ka uruar Lladrovcit suksese edhe për një mandat për Kryetar të Drenasit.

Statusi i Hoxhes:

Drenasi dhe Drenica është e bashkuar në zgjedhjet e 14-të Shkurtit!//DrenicaOnline

SHPËRNDAJE