Sejdi Hoxha: Drenasi e Drenica është shembulli më i mirë i fitores së PDK-së

Kryetari i degës së PDK-së në Drenas, Sejdi Hoxha po vazhdon të merr mbështetje në realizimin e platformës për Rimëkëmbjen e vendit.

Drenasit e Drenica është shëmbulli më i mirë i fitores së PDK-së
Sot morëm zotimet dhe mbështetjën e jashtzakonshme në Drenas pas shpalosjës se platformës se rimëkëmbjes qe nënkupton fitoren e PDK-së në gjithë Kosovën.
Rimëkëmbja me platformën e PDK-së nënkupton fuqizimin e sektorit privat përmes fondeve, si dhe ndihmon të gjithë të punsuarit në sektorin publik me rritjen e pagave, po ashtu rritje të pensioneve në të gjitha kategoritë dhe mirëqenie qytetare.
Të bashkuar do të rimëkëmbim vendin!
, shkruan Hoxha. 

SHPËRNDAJE