70 vjeçari nga Drenasi, koleksionues i mijera kengeve folklorike(Video)

Shefqet Kadishani nga Drenasi, ka arrit që afër vetës t’i mbledhë mijëra incizime të rapsodëve dhe këngëtarëve shqiptar.

SHPËRNDAJE