93-vjeçarja nga Drenasi i lë gratë shtatzënë (Video)

Halime Krasniqi është një 93-vjeçare nga Gllanesella e Drenasit, e cila që në moshën 14 vjeç ka nisur “zanatin” e trashëguar nga nëna e saj që të “lërë shtatzënë” gratë.

E ëma e ka mësuar që 8 vjeçe, por ka nisur që ta praktikojë më vonë.

Tek nënë Halimja shkojnë shqiptarët nga të gjitha trojet shqiptare dhe jo vetëm, madje edhe të huajt.

Madje veç sëmundjes së kancerit, e moshuara kuron çdo gjë tjetër prej 78-vitesh pa medikamente farmaceutike.

SHPËRNDAJE