KEDS përsëri paralajmëron për ndërprerje të rrymës në këto vende

KEDS’i ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës për të premten.

Me daten : 05.02.2021

  • 1 Në NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gllobari, Vërboci, Shtutica dhe Palluzha.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Me daten : 06.02.2021

  • 2 NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baicë – Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 08:00- 09:00 dhe 16:00- 17:00.

Vendet: Vërboc, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

  • 3 NS 110/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gllanasellë Lladrovci (Kodi: 16100008139) prej orës 08:00- 17:00.

Vendet: Lagjja Lladrovci.

Arsyeja: Dislokimi i trafos.

SHPËRNDAJE