Komuna e Drenasit shpallë konkurs për 9 vend të lira të punës

Komuna e Drenasit ka shpallur konkurs plotësues për vende të lira të punës.

Titulli i vendit të punës: 9 doktorë të mjekësisë në kujdesin parësor shëndetësor, QKMF, QMF dhe AMF.

Në konkurs janë dhënë të gjitha informacionet e duhura.

Kliko këtu për ta parë konkursin. KETU

SHPËRNDAJE