Kryetari Lladrovci uron besimtarët mysliman për festën e Fitër Bajramit

Kryetari Lladrovci uron besimtarët mysliman për festën e Fitër BajramitKryetari Lladrovci në urimin e tij, tha se pas një muaji të agjërimit, përkushtimit e devotshmërisë ndaj krijuesit, uroj të gjithë qytetarët e besimit myslimanë festën e Fitër Bajramit.

“Të dashur qytetarë të besimit mysliman, pas një muaji të agjërimit, përkushtimit dhe devotshmërisë ndaj Krijuesit, uroj të gjithë qytetarët për festën e Fitër Bajramit. Këtë urim i dedikoj veçanërisht të gjitha familjeve të heronjve, dëshmorëve, martirëve, invalidëve e veteran të luftës së lavdishme dhe të pagjeturve, që pa kontributin e tyre, liria e besimi nuk do të arrihej.

Në këtë festë, kujtojmë po ashtu edhe me të dashurit e familjeve tona që nuk janë në mesin tonë, familjet në nevojë, duke u solidarizuar me secilën prej tyre. Urime festa e Bajramit të madh për të gjithë besimtarët e besimit mysliman të Komunës së Drenasi, uroj të keni në familjet tuaja mbarësi, shëndetin dhe harmoni”, ka uruar kryetari Lladrovci.

SHPËRNDAJE