Llapushnik: Gjën bombë në oborr, intervenon KFOR dhe FSK

Një person ka raportuar se derisa ishte duke punuar në oborrin e tij në Llapushnik të Drenasit,kishte vërejtur një mjetë të dyshimtë.

Njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes, ndërsa njësia për deminim e FSK-së me njësinë e KFOR-it mjetin e dyshuar  granat dore e kanë e marrë me vete.

Rasti është duke u hetuar.

SHPËRNDAJE