Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në fshatin Gradicë, ku zyrtari policor, Xhemajl Muja, është gjetur i vdekur.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në fshatin Gradicë, ku zyrtari policor, Xhemajl Muja, është gjetur i vdekur.Sipas burimeve,

Muja humbi jetën tragjikisht pasi ra në një bunar.

Xhemajl Muja përpos pjesëtar i Policisë së Kosovës, ishte edhe veteran i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në brigadën 114.Sipas burimeve,

Muja ishte larguar sot nga shtëpia rreth orës 11:00 dhe nuk është kthyer më.

Muja poashtu vuante që një kohë nga një sëmundje.

Ngushëllime familjes Muja!

SHPËRNDAJE