NJOFTIM: Shtyhet afati i aplikimit për skemën e granteve “Përkrahja dhe fuqizimi i grave në agrikulturë”

NJOFTIM: Shtyhet afati i aplikimit për skemën e granteve “Përkrahja dhe fuqizimi i grave në agrikulturë”Agjencia për Zhvillim Rajonal -Qendër (AZHRQ) njofton të gjitha aplikantet potenciale se ka shtyer afatin për aplikim rreth Skemës së Granteve “Përkrahja dhe fuqizimi i grave në agrikulturë” me qëllim të përfshirjës sa më të madhe të aplikanteve në këtë thirrje.Afati i paraparë të mbyllet me datë 14.07.2021(e mërkurë) në ora 16:00, SHTYHET deri me datë 23.07.2021(e premte) në ora 16:00.Linku për aplikim;

https://ardacentre.org/…/ftese-per-aplikim-poziv-za…/

Kjo grant skemë ka për qëllim fuqizimin ekonomik të grave, përmes mbështetjes me pajisje dhe mjete pune në funksion të rritjës së rendimentit, produktivitetit dhe cilësisë së produkteve bujqësore.

SHPËRNDAJE