Agjenda për shënimin e “Epopesë së UÇK-së” ne Drenas

Aktivitetet që do të organizohen nga Komuna e Drenasit në shënimin e Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Me 04.03.2021, stolisja e qytetit me flamurin kombëtar dhe atë shtetëror

Me 05.03.2021 në ora 10:00 Seanca Solemne e Kuvendit të Komunës

Me 06.03.2021 në ora 08:20, homazhe në Sheshin “Fehmi Lladrovci” pranë Shtatorëve të Heronjve, Shaban, Hamëz e Adem Jashari.

Me 06.03.2021 në ora 09:00, homazhe në Kompleksin Memorial të Jasharajve në Prekaz dhe pastaj në Kompleksin e Varrezave të Dëshmorëve ne Marinë.

SHPËRNDAJE