Drejtoria e Arsimit në Drenas shpall konkurs për dy pastrues

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Drenasit ka shpallë konkurs për dy pozita të lira të punës si tekniko-shërbyes (pastrues/e).

Sipas konkursit të shpallur sot e që mbetet i hapur 15 ditë nga data e publikimit, njëri vend është për në shkollën e Vasilevës e tjetri për në qerdhën “Ardhmëria” në Drenas.

Në konkurs janë dhënë specifikat rreth vendit të punës dhe dokumentet që duhet dorëzuar për aplikim.

SHPËRNDAJE