KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

1.

Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV Gllobari me (kod: 16100028) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja:  Energjizimi i kabllove të reja në stabilimentin shperndares për dalje të Gllobarit.

2.

Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV Çikatova me (kod: 16100011) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja:  Energjizimi i kabllove të reja në stabilimentin shpërndarës për dalje të Gllobarit.

SHPËRNDAJE