KEDS njofton: Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qikatovë (Kodi: 16100011) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Qikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Trasingu(Kodi: 16100010) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gurthyesi Kalaja e Drenicës (kodi 16100052) nga ora 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Gurthyesi Kalaja e Drenicës.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra Shkollore (Kodi: 16100009) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 1 (Kodi: 16100001) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Te Soliterat, Posta, Te Shtëpia e Shëndetit, Muratori 2000, Kullla com, Shtëpiza 2 (Rukolli).

Arsyeja: Montim, demontim i shtyllës  së tensionit të mesëm.

SHPËRNDAJE