Lladrovci voton: Votuam për Shqipërinë dhe shqiptarët!

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci së bashku me bashkëshorten, vajzën dhe djemtë, ka votuar në zgjedhjet nacionale që po mbahen në Shqipëri.

Ai ka shkruar se vota është për Shqipërinë dhe shqiptarët, për vlerat më të mira të demokracisë.

Postimi i Lladrovcit në fb:

Po, votuam, është votë për Shqipërinë, për shqiptarët, për vlerat më të mira të demokracisë, respektimin e ligjit, për perspektivën e saj brenda kombeve më të përparuara. Gëzuar!

SHPËRNDAJE