Njoftim me rëndësi nga Komuna e Drenasit lidhur me mbledhjen e mbeturinave

Ju njoftojmë se që tre ditë shërbimi me mbeturina nuk ka mundur të kryhet sipas orarit te rregullt për shkak të defekteve të shumta në automjete në disa zona katastrale.

Kompania ka njoftuar se zonat kadastrale që kanë mbetur pa shërbim ditën e premte janë Komoran 2 dhe Komoran 1, ndërsa në qendër 5 shporta shkaku i punimeve në rrugë, Terdec, Vukovc, Llapushnik krahu i djathtë i rrugës.

Zonat e ditës të enjtën që kanë mbetur pa shërbim është një pjesë e Nekocit.

Zonat e ditës të merkurën që kanë mbetur pa shërbim janë Verboci dhe Shtutica.

Kryerja e shërbimit në këto zona do të kryhet një pjesë gjatë ditëve të vikendit dhe një pjesë e tyre vetëm gjatë javës në vazhdim sipas orarit te rregullt.

Ju faleminderit për mirëkuptim!

SHPËRNDAJE