Shënohet dita e zjarrfikësve në Drenas

Më rastin e shënimit të ditës së zjarrfikësve, nënkryetari i Komunës, Arben Shala dhe drejtoresha e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, Lumnije Krapi, të enjten kanë vizituar shërbimin e zjarrfikësve në Drenas dhe u ndanë mirënjohje për angazhimin, gatishmërinë dhe përkushtimin e treguar në menaxhimin e situatave në shërbim të qytetarëve të Drenasit.

Nënkryetari Shala, ka falënderuar shërbimin e zjarrfikësve të Drenasit për punën e tyre dhe bashkëpunimin e treguar me të gjitha institucionet lokale të Drenasit.

Komuna e Drenasit, i uron zjarrfikësve ditën e tyre.

SHPËRNDAJE