Arrestohet një person në Kishnarekë të Drenasit

Në fshatin Kishnarekë të Drenasit, të martën mbrëma është arrestuar një person.

Policia ka njoftuar se në bazë të urdhëresës së gjykatës kompetente, është arrestuar i kërkuari mashkull kosovar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Policia nuk ka treguar se për çfarë vepre është arrestuar i dyshuari.

SHPËRNDAJE