Blerim Gashani nga Drenasi pjesë e listës së VV-së nga Iniciativa “GUXO”

Janë publikuar listat me kandidatët për deputet nga radhët e partive të mëdha.

Pjesë e këtyrë listave janë edhe disa kandidatë nga Drenica, një nga ta është aderimi i ri në Iniciativën e Vjosa Osmanit, Blerim Gashani.

Gashani dhe Iniciativa “Guxo” garojnë në kuadër të listës së VV-së, derisa numri që do ta ketë Gashani është 88./DrenicaSot/

SHPËRNDAJE