Drenas, problemi me shtyllat e vjetra elektrike (Video)

Drenas, problemi me shtyllat e vjetra elektrike

Banorët kërkojnë rrjetin e ri elektrik, shtyllat e reja dhe trafon

SHPËRNDAJE