Flutura Avdiu do të udhëheq me Kolegjiumin e drejtorëve të Planifikimit Hapësinor në Kosovë

Asociacioni i Komunave të Kosovës në vazhdën e krijimit të përbërjeve të reja të Kolegjiumeve, ka mbajtur takim me drejtorët e Planifikimit Hapësinor të komunave të Kosovës.

Për herë të parë Komuna e Drenasit udhëheq një Kolegjium të Planifikimit Hapësinor në Asociacionin e Komunave të Kosovës.

Kolegjiumi për Planifikim Hapësinor i Asociacionit të Komunave do të udhëheqet nga Drejtoresha për Planifikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit në komunën e Drenasit, Flutura Avdiu.

SHPËRNDAJE