Hoxha nga Drenasi ironizon me deklaratën se Pejgamberi është shqiptar: Krejt bota janë shqiptar

I dërguari i Zotit, siç njihet tek myslimanët, pejgamberi Muhamed është shqiptar.


Kështu ka deklaruar një ditë më parë hoxha nga Peja, Drilon Gashi, i cili njihet për deklaratat e tij jo të zakonshme.

E kjo deklaratë e Gashit e ka bërë të qeshë hoxhen nga Drenasi, Osman Musliu.

I pyetur nga Gazeta Infokus, Musliu ka thënë se nuk dëshiron ta komentojë por vetëm ka qeshur duke thënë me ironi se “krejt bota janë shqiptar”

Ndryshe Gashi ka deklaruar se Pejgamberi është shqiptar pasi nuk kishte pamje si të arabëve.

“Mendoi qe Pejgamberi a.s. ka qenë shqiptar ai e bënë një lidhje ku thotë se ai nuk ka qenë arab dhe nuk ka qenë me pamje si të arabëve. Ne qoftë se Egjiptin e themeluan shqiptarët atëherë mendoj dhe ka mendime që Pejgamberi këtë po atë vit, ka mendime të tilla ftoj historianët shqiptare të merren me këtë çështje me rëndësi të madhe”, ka deklaruar ai.

SHPËRNDAJE