KEDS njofton konsumatorët për ndërprerje të rrymës ne Drenas

KEDS njofton konsumatorët për ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

19.02.2021

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalj 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Gllobar dhe Tërstenik.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku, Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

SHPËRNDAJE