KEDS njofton: Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar për punimet të cilat do të bëhen në rrjet e që do të ndikojnë edhe në ndaljen e energjisë elektrike në disa vende.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Me dataen 01.04.2021

1.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 deri 17:00

Vendet: Llapushnik te lagjja Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtrubullova (kodi 16100004) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Shtrubullovë,Krajkovë, Domanek, Nje pjese e rr.Agron Mehmeti.Lagjja Podrimqaku.

Arsyeja: Punime sipas projektit investiv ne projektet New TR3 dhe New TR1.

SHPËRNDAJE