KEDS paralajmëron për ndërprerje të rrymës

KEDS ka bërë të ditur se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Kjo pasi do të ketë punime në rrjet, si rrjedhojë e së cilave do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nesër.

Me anë të një komumikate për media, KEDS ka bërë të ditura vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 3 (kodi: 16100003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

SHPËRNDAJE