KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

15.06.2021

1.

Nga TS 220/10kV Drenas të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë (kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vërboci, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë te varrezat e Tërdevcit.

SHPËRNDAJE