KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se në disa zona të Kosovës nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, shkaku i punimeve në rrjet.

Me daten 28.07.2021

1.

TS 35/10kV Drenasido të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poklek i Ri  (Kodi: 16100007) prej orës 08:00 deri 08:30 dhe nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit re tensionit ë mesëm.

2.

TS.10/04 kV Poklek i Ri  (Kodi: 16100007232) prej orës 08:00 deri 13:00

Vendet: TS Nobell.

 Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

Me daten 29.07.2021

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Poklek i ri (kodi: 16100007) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Poklek i ri, Korretica e ulet, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel .

Arsyeja: nderrimi I kthinave dhe  punimi i lidheseve dhe  kabllove

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Nga Dalja  10kV  Pokleku I ri   prej orës 08:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV   Korotica e ultë trafa e re    (kodi: 16100007086)

Vendet: Korrotica e ulet trafo re

Arsyeja: nderrimi I kthinave dhe  punimi i lidheseve dhe  kabllove

SHPËRNDAJE