Kryetari Lladrovci uron besimtarët e krishterë për festën e Pashkëve

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci u ka uruar Pashkët qytetarëve të besimit të krishterë dhe miqve ndërkombëtar.Kryetari Lladrovci në këtë kremte të pashkëve ka uruar paqe, lumturi dhe mirësi në familjet e besimtarëve të krishterë.“Të dashur qytetarë të besimit të krishterë, në këtë ditë të shenjtë të Pashkës, uroj përzemërisht secilin prej jush dhe familjet e juaja, të keni lumturi, paqe dhe begati. Gëzuar për shumë mote Pashkët”, ka shkruar në urimin e tij kryetari Lladrovci.Për shumë vjet gëzuar!

SHPËRNDAJE