Lladrovci dhe Halilaj: Uniteti ynë ngrit performancën edhe të kandidatëve të PDK-së

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz lladrovci dhe kryesuesi i Asamblesë komunale, Labinot Halilaj, në takimin e sotëm, diskutuan për procesin paraelektoral në komunën e Drenasit.

Kryetari Lladrovci në rrjetin social ka cekur se “uniteti ynë do të ngrit performancën edhe të kandidatëve të PDK-së, do të ngris unitetin qytetar se ne mundemi më shumë, mundemi më mirë me bashkëpunimin e sinqertë!”

Postimi i plotë i Lladrovcit:

Me kryesuesin e Asamblesë komunale, Labinotin, sot, diskutuam për rrjedhën e procesit paraelektoral në komunën tonë dhe sfidat e këtij procesi.

SHPËRNDAJE