Mjekët nga Drenasi kujdestarojnë në QKUK, ata po bëjnë punë të madhe në luftë ndaj COVID-19

Arber Ismaili, doktor i mushkërive dhe Veli Rexha, infektolog, që të dy nga Drenasi, kanë kujdestaruar mbrëmë në QKUK, shkruan DrenicaOnline.

Dr.Ismaili punon në Kliniken e Pulmologjisë dhe në Drenas ndërsa Dr.Rexha nga Komorani punon në Klinikën Infektive.

Ata po bëjnë një punë të madhe në luftë kundër COVID-19./DrenicaOnline/

SHPËRNDAJE