Nesër mbahet Festivali Ndërkombëtar i Tungjit në Drenas

Më datën 4 Shkurt, në Sallën e Kulturës në Drenas, do të mbahet Festivali Ndërkombëtar i Tungjit.

Në këtë aktivitet kulturor do të përformojnë; Fjolla Krasniqi, mëzo-soprano, Avdi Krasniqi, trumpetë, Ardit Pira, trumpetë, Bledar Bujupi, korno Betim Krasniqi, trumbon, Meriton Ferati, tubë dhe mysafir Fatjon Gashi.

Jeni të mirëseardhur!

SHPËRNDAJE