Pamje nga aktivitetet e përditshme të pastrimit të hapësirave gjelbëruese në Drenas

Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë po vazhdon të punoj në ofrimin e shërbimeve më të mira për qytetarë.

Pamje nga aktivitetet e përditshme në pastrimin e hapësirave gjelbëruese nga KRM “Pastrimi” njësia Drenas.

Ta ruajmë dhe ta mbrojmë ambientin.

SHPËRNDAJE