Petrit Hajdari takon banorët e Shtuticës, Polluzhës e Gllobarit

Kandidati për deputet i Partisë Demokratike të Kosovës, Petrit Hajdari mbrëmë ka takuar qytetarët e Shtuticës, Polluzhës e Gllobarit.

Ai thotë se në terren po vërehet entuziazmi i madh i njerëzve për PDK-në.

Njoftimi i Hajdarit:

Në takimin me qytetarët e Shtuticës, Polluzhës e Gllobarit u vërejt prapë entuziazmi i madh i njerëzve për PDK-në.
Ky entuziazëm përkthehet në detyrë për ne. PDK e ka të qartë pse Drenica dhe Kosova e ka përkrahur dhe vazhdon ta përkrahë: që besimi qytetar të kthehet në përfaqësim të duhur.

#Rimëkëmbje
#HoxhajKryeministër
#petrithajdari70
Petrit E. Hajdari

SHPËRNDAJE