Policia iu mbanë ligjërata nxënësve në Drenas

Të gjitha stacionet policore të Rajonit të Prishtinës, në koordinim me Drejtoritë Komunale të Arsimit, po mbajnë ligjërata nëpër shkolla, rreth delikuencës së të miturve, dhunës në familje, bullizmit, ngacmimeve seksuale etj.

Dje ligjërata janë mbajtur edhe në shkollat e Drenasit.

Këto ligjerata janë pjesë e projekteve informuese dhe edukuese që kanë rëndësi të veçantë për ruajtjen dhe mbrojtjen e komunitetit nga dukuritë asociale si dhe përafrimin e bashkëpunimit të ndërsjellë.

SHPËRNDAJE