Punime në rrjetin elektrik, KEDS njofton për vendet ku nesër do të ketë ndërprerje

Për shkak të punimeve të planifikuara, të cilat janë të domosdoshme për siguri të sistemit siç njofton KEDS, nesër në disa zona të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i punimeve në rrjet dhe i ndërprerjes së rrymës sipas rajoneve të vendit:

Në TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati   (kodi:161000005) prej ores 09:00 – 13:00

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki, Vukovci

Arsyeja: Energjizimi i TS-ave të ri.

SHPËRNDAJE