Punime nga KEDS, në këto vende nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve ne projekte investive, nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës:

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV nga ora 08:30-11:30 .TS-et që mbesin pa tension.

Vendet: Gllanasellë, Doboroshevc dhe Çikatovë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave të tensionit të ulët afër tensionit të mesëm, si dhe rehabilitimi i LP sipas projeketit.

SHPËRNDAJE