Të dielën mbyllet rruga te Kroni i Mbretit

Ministria e Ambientit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, ka njoftuar se të dielën më 28 mars, do ta bëjë mbylljen e përkohshme të rrugës Prishtinë-Pejë, segmenti Sllatinë-Komoran, lokacioni në fshatin Korroticë e Epërme pjesa tek “ Kroi i Mbretit”, pasi që në mbikalimin i cili është duke u ndërtuar do të vendoset struktura metalike e këtij mbikalimi.

Sipas MAPH, mbikalimi në fjalë është financuar nga Ministria e Infrastrukturës.

Lexo Edhe:Pfizer shpik ilaçin oral për trajtimin e Covid-19, fillon provën klinike

“Mbyllja e përkohshme e segmentit në fjalë bëhet në kuadër të ndërtimit të mbikalimeve për sigurinë e jetës së qytetarëve, duke filluar nga ora 00.00 deri në 5.00 të mëngjesit. Përmes këtij njoftimi, kërkojmë nga të gjithë qytetarët e vendit që kanë planifikuar të udhëtojnë në këtë periudhë kohore, të shfrytëzojnë rrugët tjera alternative”, thuhet në MAPS.

SHPËRNDAJE