Vendoset çmimi për korrje-shirje në Komunën e Drenasit, ja sa do të paguajnë fermerët për hektar (Dokument)

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Drenasit, ka nxjerr aktvendim mbi lartësinë e çmimit të shërbimeve të korrje-shirjeve në Komunën e Drenasit.

Në bazë të propozimit të MBPZHR, me nr.2802 të datës 07.07.20121 përcaktohet çmimi për realizmin e korrje-shirjeve në territorin e Komunës së Drenasit, për drithëra të bardha (grurë, tërshërë, elb dhe thekër) 90 euro për një hektar të korrur (nënkuptohet se çmimi i korrje-shirjeve caktohet me marrëveshje në mes të fermerëve dhe autokobanjerve), shkruan DrenicaOnline.

Në aktvendim ceken edhe detaje tjera deri në mjetet e nevojshme që duhet të kenë autokombanjerët me veti në rast të defekteve dhe zjarreve./DrenicaOnline/

SHPËRNDAJE