Asfaltohet shtresa e parë e rrugës kryesore në qytetin e Drenasit

Në kuadër të planit për realizimin e projekteve për vitin 2021, Drejtoria e Infrastrukturës Lokale në Komunën e Drenasit është duke i implementuar projektet në terren për të lehtësuar qarkullimin e qytetarëve dhe bizneseve.

“Se bashku me kryetarin z.Lladrovci sot(e shtune) inspektuam nga afër punishten gjatë asfaltimit në rruhën kryesore të qytetit të Drenasit”, ka njoftuar Drejtori i Infrastruktures në Komunën e Drenasit, Endrit Gllareva./DrenicaOnline/

SHPËRNDAJE