Bëhet shpërndarja e fazës së dytë të makinave për mbjelljen e misrit për fermerët e Komunës së Drenasit

Komuna e Drenasit në bashkëpunim me organizatën “Islamic Relief” gjatë ditës së djeshme ka bërë…

Filluan punimet në rregullimin e Parkut të pishave në Kamenicë të Drenasit

Kanë filluar punimet për rregullimin e parkut të pishave në Kamenicë të Drenasit, që përfshinë…

Nxënësit nga Drenasi do të përfaqësojnë Kosovën në Parlamentin Evropian

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, së bashku me drejtorin e Drejtorisë së Arsimit,…

Vazhdon implementimi i Projektit “Rrethimi dhe rregullimi i varrezave” në Komoran, Tërstenik dhe Polluzhë

Në kuadër të Projektit “Rrethimi dhe rregullimi i varrezave”, kanë vazhduar punimet në vendbanimet Komoran,…

Drenasi përfiton grant mbi 139 mijë euro për mjedis të pastër

I lansuar nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit dhe mbështetur nga organizata gjermane GIZ, ky…

Lajm i mirë për Drenasin, rifillon prodhimin fabrika e Feronikelit

Në tetor të vitit 2021, “NewCo Ferronikeli” ndërpreu prodhimin e ferronikelit për shkak të rritjeve…

Çdo ditë le të jetë dita e Mjedisit

Në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 5 Qershorit Ditës Botërore të Mjedisit, Kryetari i…

Komuna e Drenasit ndalon qarkullimin e trotinetëve dhe biçikletave elektrike në sheshin “Fehmi Lladrovci”

𝐍𝐣𝐨𝐟𝐭𝐢𝐦 – 𝐔𝐫𝐝𝐡ë𝐫𝐞𝐬ë 𝐩ë𝐫 𝐧𝐝𝐚𝐥𝐢𝐦 𝐪𝐚𝐫𝐤𝐮𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢  I.   Ndalohet qarkullimi i të gjitha trotineteve elektrike, biçikletave…

Shpërndahen 11 ftohës të qumështit për fermerët e Drenasit

Komuna e Drenasit në bashkëpunim IADK-në, gjatë ditës sotme ka bërë shpërndarjen e 11 ftohësve…

Lladrovci insiston se Stadiumi Nacional vendin e ka në Drenas, ‘topin ia gjuan’ qeverisë

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, në një intervistë për Syri.net Kosova, i pyetur…

Lladrovci dhe Asambleja e Drenasit në përkrahje të “Marshit për drejtësi”

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka publikuar një foto me asamblistët e Asamblesë…

Dënohet me 15 mijë euro gjobë ish-drejtori i Urbanizmit në Drenas i akuzuar për korrupsion

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka dënuar me 15 mijë euro gjobë Idriz Hysenaj, ish-drejtor…