Përurohet ura në Dobroshec të Drenasit

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci së bashku me Zëvendës Komandantin e Forcës së…

Kryetari Lladrovci dhe Gjeneral Brigade në FSK, Enver Cikaqi vizitojnë ndërtimin e urës në Dobroshec

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci së bashku me Gjeneral Brigade në FSK, Enver…