E fali Bajramin me veshje kombëtare, cili ishte mesazhi që deshi të përcjell hoxha nga Drenasi (Video)

Imami i Xhamisë në Krajkovë të Drenasit, Faruk Hoxha, e ka falur sot namazin e…

Hoxha nga Drenasi fal Bajramin me tirqi dhe plis

Muslimanët edhe në Kosovë po kremtojnë festën e Fitër Bajramit, festë kjo që vjen pas…