Mjekët nga Drenasi kujdestarojnë në QKUK, ata po bëjnë punë të madhe në luftë ndaj COVID-19

Arber Ismaili, doktor i mushkërive dhe Veli Rexha, infektolog, që të dy nga Drenasi, kanë…