Kryetari Lladrovci dhe Gjeneral Brigade në FSK, Enver Cikaqi vizitojnë ndërtimin e urës në Dobroshec

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci së bashku me Gjeneral Brigade në FSK, Enver…

Inxhinierët e FSK-së po e ndërtojnë urën “Mabey Johnson’’ në Dritan të Drenasit

Me qëllim të mbështetjes së qytetarëve për lehtësim të qarkullimit si dhe sanimit të dëmeve…

Lëvizja Vetëvendosje reagon për vërshimet në Drenas

Lëvizja Vetëvendosje, Qendra në Drenas ka reaguar pas vërshimeve të fundit që kanë goditur këtë…