Ajazi e nisi dhe e mbylli fushatën në Sankoc, presin fitore të dielën

Në Sankoc, vendlindjen time e filluam rrugëtimin tonë politik dy muaj më parë dhe në…

“Demokratët për Drenasin” mbajnë tubimin kryesor/ Ajazi: Drenasi e ka dhënë verdiktin…

“Demokratët për Drenasin” kanë mbajtur sonte takimin kryesor me qytetarët në prag të balotazhit. Kandidati…

Driton Ajazi sfidon krerët e PDK-së, nuk nin as për Enver Hoxhajn

Driton Ajazi i cili mori mbështetjen e degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Drenas…

PDK në Drenas nuk e kandidon Lladrovcin për kryetar të komunës

Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në Drenas ka nxjerr një kandidat të ri për…