Dënohet mësuesi nga Drenasi, ia përmirësoi notat djalit të tij dhe 10 nxënësve tjerë

Pasi e ka pranuar fajësinë për keqpërdorim të pozitës zyrtare, i akuzuari Fehmi Ramaj është…