Lladrovci për Ditën e Çlirimit përmend Thaçin, Veselin dhe ish-pjesëtarët tjerë të UÇK-së

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci me rastin e Ditës së Çlirimit, në manifestimin…

A e shantazhoi Ramiz Lladrovci, Hashim Thaçin për vrasjen e Bejhadin Allaqit?

Ramiz Lladrovci ia kishte shkruar tri letra Hashim Thaçi, në vitin 2003. Me anë të…