Mbahet konferenca “Kosova&Holanda, Demokracia dhe Vlerat Evropiane”, kryetari Lladrovci bashkëbisedon me ambasadoren e Holandës në Kosovë, znj. Carin Lobbezo

Në objektin e Gjimnazit “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Drenas është mbajtur konferenca për arsim me…