Vdes një person nga aksidenti te “Kroni i Mbretit”

Një person ka vdekur nga aksidenti i ndodhur te ura e madhe në Korreticë të…

Të dielën mbyllet rruga te Kroni i Mbretit

Ministria e Ambientit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, ka njoftuar se të dielën më 28 mars,…

Vetaksident në afërsi të “Kroni i Mbretit”, Mercedesi përfundon jashtë rrugës

Një vet-aksident është shkaktuar pak më parë në autostradën Prishtinë-Pejë, saktësisht te Kroni i Mbretit.…