Nazmi Hasi lirohet nga detyra e nënkryetarit të Drenasit, Ramiz Lladrovci e zëvendëson me Arben Shalën

Nazmi Hasi është liruar nga detyra e nënkryetarit të Komunës së Drenasit. Në vend të…

Nënkryetari Hasi dhe drejtori Gjoka vizituan disa shkolla në Drenas, urojnë gjysmëvjetorit të dytë të vitit shkollor

Nënkryetari Hasi dhe drejtori Gjoka vizituan disa shkolla në Drenas, urojnë gjysmëvjetorit të dytë të…